Termeni și condiții

Termenii și condițiile au fost ultima dată modificate în data de 18 Septembrie 2018.

Acceptarea termenilor de utilizare

Termenii şi condiţiile de utilizare guvernează modalitatea de folosire a site-ului web www.bizantiq.ro/livrari. Prin folosirea, vizitarea sau navigarea pe site-ul Bizantiq – Food Delivery, acceptaţi şi sunteţi de accord să respectaţi aceşti Termeni şi condiţii de utilizare. Dacă nu sunteţi de acord cu aceste condiţii de utilizare, nu puteți să utilizaţi site-ul web www.bizantiq.ro/livrari. Aceste condiţii de utilizare pot afecta drepturile dvs. şi ar trebui să le citiţi cu atenţie.

Modificări ale termenilor de utilizare

Bizantiq – Food Delivery îşi rezervă dreptul de modificare a acestor Condiţii de utilizare, cu sau fără notificare. Versiunea cea mai recentă a acestor Condiţii de utilizare poate fi accesată printr-un clic pe link-ul denumit Termeni şi condiţii din partea de jos a tuturor paginilor site-ului www.bizantiq.ro/livrari. Cea mai recentă versiune de Termeni şi condiţii va înlocui versiunile anterioare.

Confidenţialitate şi informaţii personale

Bizantiq – Food Delivery se angajează să protejeze confidenţialitatea informaţiilor personale pe care clienţii le furnizează pe acest site. Orice informaţie prezentată pe site este supusă Politicii de confidenţialitate a firmei, disponibilă în partea de jos a tuturor paginilor acestui website.

Contul dumneavoastră

Dacă utilizaţi site-ul www.bizantiq.ro/livrari, sunteţi responsabil pentru menţinerea confidenţialităţii contului dvs. şi a parolei şi sunteţi de acord să vă asumaţi responsabilitatea pentru toate activităţile care au loc în contul dvs. sau utilizând parola dvs. Reprezentanţii Bizantiq – Food Delivery şi partenerii acestora îşi rezervă dreptul de a refuza servicii, de a anula conturi sau comenzi care nu respectă politica firmei.

Termenii şi condiţiile de utilizare se aplică tuturor utilizatorilor site-ului. Site-ul poate conţine link-uri către site-uri terţe care nu sunt deţinute sau controlate deBizantiq – Food Delivery.Bizantiq – Food Delivery nu are nici un control asupra, şi nu îşi asumă responsabilitatea pentru conţinutul, politicile de confidenţialitate sau practicile site-urilor terţe părţi. În plus, Bizantiq – Food Delivery nu poate cenzura sau edita conţinutul de pe orice site terţă parte. În consecinţă, vă încurajăm să citiţi termenii şi condiţiile şi politica de confidenţialitate a fiecărui site pe care îl vizitaţi. De asemenea siteul bizantiq.ro/livrari foloseşte cookieuri. Acestea sunt fişiere pe care siteul le copie pe calculatorul dvs. pentru a îmbunătăţi experienţa pe care o aveţi pe acest site.

Disclaimer

Utilizarea site-ului www.bizantiq.ro/livrari se face pe propria răspundere.Bizantiq – Food Delivery nu garantează acurateţea sau integralitatea continutului acestui site sau conţinutul oricărui site legat la acesta şi nu îşi asuma nici o responsabilitate pentru orice (I) erori, greşeli, sau de erori de conţinut, (II) vătămare corporală sau pagube materiale, de orice natură, rezultate din accesul dvs. şi utilizarea site-ului nostru, (iii) orice acces neautorizat sau utilizarea serverelor noastre securizate şi / sau orice informaţii personale şi / sau informaţii financiare stocate, ( IV) orice întrerupere sau încetare a transmiterii către sau de la site-ul nostru, (iv) orice bug-uri, viruşi, cai troieni, sau similare care pot fi transmise către sau prin site-ul nostru oricărei părţi terţe, şi / sau (V) orice erori sau omisiuni de conţinut sau pentru orice pierdere sau prejudiciu de orice fel apărute ca urmare a utilizării conţinutului postat. Bizantiq – Food Delivery nu îşi asumă responsabilitatea pentru produsele sau serviciile publice oferite de către un terţ prin website-ul Bizantiq – Food Delivery sau orice alt link sau recomandare din orice banner sau altă forma de publicitate.

General, informații de contact

Informaţiile prezentate pe site-ul www.bizantiq.ro/livrari, au caracter informativ şi pot fi modificate fără o notificare prealabilă. Preţurile produselor din meniu sunt exprimate în RON şi includ TVA. Produsele pot să difere ca aspect de fotografiile de produs care au caracter de prezentare.

Dacă doriți să ne contacți, puteți folosi informațiile de contact prezente în pagina de contact, disponibilă la acest link: https://bizantiq.ro/livrari/contact